In momentul in care v-ati hotarat asupra produselor dorite, puteti proceda in mai multe feluri:

Comenzi Online

Adaugati produsul in cos, avand grija sa verificati modelul precum si cantitatea dorita. In acest moment, veti observa un numar pe fundal verde in coldul treapta sus, deasupra cosului.

Verificati cosul de cumparaturi dupa care dati click pe „Finalizeaza Comanda”.

Daca nu aveti un cont, aici veti vedea un formular prin care puteti creea unul. Daca sunteti deja clientul nostru, aici veti putea verifica datele de facturare si livrare. Adresa de livrare este aceeasi cu adresa de facturare, insa aveti aici posibilitatea de a trimite produsele la o alta adresa.

La urmatorul pas aveti de ales modalitatea de plata. Puteti alege intre:

  1. Transfer bancar (gasiti contrul nostru aici).
  2. Plata cu cash la primirea coletului (Ramburs)
  3. Plata cash in magazinul nostru (daca optati sa ridicati personal produsele)

Dupa ce dati click pe ‘Trimite comanda’, aceasta va fi inregistrata in sistemul nostru. In continuare, in functie de modalitatile de plata si livrare alese, trebuie sa faci urmatoarele:

  1. Plata prin Transfer Bancar: Transferati suma respectiva in contul afisat, dupa care trimiteti-ne un scan sau o poza a OP-ului la adresa comenzi@puredental.ro. Aveti grija sa mentionati pe OP numarul si data comenzii.
  2. Ramburs: Veti primi o confirmare pe email cand produsele sunt in drum spre dumneavoastra iar plata acestora o veti face cand le veti primi de la curier.
  3. Plata in magazin: Dupa plasarea comenzii, puteti veni la sediul nostru pentru a ridica produsele si a efectua plata. Adresa noastra o gasiti aici.

 

Comanda prin E-mail

Comanda prin email se face trimitand toate datele pe adresa de e-mail comenzi@puredental.ro : numele produselor, cod, model, cantitatea dorita, datele personale, adresa de livrare completa, adresa de facturare daca este diferita de cea de livrare, telefon. Se va trimite ulterior un e-mail de confirnare a comenzii.

Comanda telefonica

Comenzile telefonice se vor face la numarul 0765 146 519 de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 18.00 si sambata intre orele 09.00 – 14.00.