Magazinul virtual www.puredental.ro este proprietatea PURE DENTAL SRL implica acceptare acestor termeni si conditii daca este utilizat.

Termeni si conditii

Pure Dental SRL  – persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Tulcea, Aleea Cicoarei, nr 2, bl 32, sc C, ap 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J36/198/2015, cod unic de inregistrare fiscala 34524115.

1. TERMENI

Vanzator – Pure Dental
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre PureDental si necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Site – domeniul www.puredental.ro si subdomeniile acestuia.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 4. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare PureDental preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

3. COMANDA

 1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.
 2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune;

4. CONFIDENTIALITATE

 1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane confidentiale;
 2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii;
 3. Prin inscrierea in baza de date a PureDental, Clientul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai PureDental: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care PureDental poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

5. PUBLICITATE

 1. Newsletterele PureDental sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de PureDental. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
 2. Optiunea cu privire la primirea de Newslettere, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea PureDental in acest sens.
 3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

6. FACTURARE – PLATA

 1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.puredental.ro reprezinta preturile finale ale produselor compania PureDental nefiind platitoare de T.V.A , acesta va fi 0
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 4. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate .

7.  LIVRAREA BUNURILOR

 1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in showroom-urile PureDental, conform optiunii Clientului.
 2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

8. GARANTII

 1. Toate Bunurile comercializate de catre PureDental, cu exceptia celor Bunurilor resigilate si a consumabilelor beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 2. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare produs in parte. Toate produsele se vor repara doar in service-uri specializate indicate de PureDental. Interventia neautorizata poate aduce dupa sine anularea garantiei.

9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PureDental are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
 2. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.